Regionalni virtuelni sajam obrazovanja “Na koji ćeš faks?”

Četvrti ciklus regionalnog virtuelnog sajma obrazovanja pod nazivom „Na koji ćeš faks?“ počinje 17. novembra 2022. godine na Međunarodni dan studenata, i trajaće sve do 01. oktobra 2023. godine.  Pristup sajmu biće omogućen svima putem linka sa računara ili mobilnog uređaja. Registracija nije neophodna, a ulaz je potpuno besplatan. ??

Virtuelni sajam obrazovanja će na jednom mestu okupiti visokoškolske ustanove iz zemalja regiona (Srbija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija i Crna Gora), kao i kompanije iz regiona. Pored brojnih edukativnih i karijernih aktivnosti, biće organizovane i ekološke i dobrotvorne akcije na regionalnom nivou.

Vidimo se 17.11.2022. u 17.00h na svečanom otvaranju @nakojicesfaks! Agenda i dodatne informacije će biti dostupne uskoro.

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.