Sebija Izetbegović danas donijela odluku da neće tući Bakira #SJAŠITE

“Ja znam da je zaslužio, ali ne mogu – ipak ga volim” – počinje Sebija Izetbegović svoju ljubavnu priču ekskluzivno za Šatro info.
Slikovni rezultat za izetbegovic sebija
“Ono kad se zaratilo, a njemu 36 godina, mlad, zdrav, prav. Ja mu govorila da idemo u Njemačku, veli on – ma pusti Njemačku, koga znaš tamo. Pa mu govorila za Kanadu, prilika bi bila: on mlad arhitekta, ja ljekar, da živimo k’o jedan po jedan. Veli on – nema tamo ove have, ove prirode. Nije ti to neka sreća, ta Kanada. A mogli smo, vala, karijere ostvarit. Al eto, ne htjede” – govori Sebija Izetbegović.
“Sve su to, za neke, razlozi i da se muž udari i da se malo ošamari” – priča Sebija – “al kad sve saberem i oduzmem, tuklo je njega sa svih strana. Te mu otac umro, ostavio samom državu, te aprilski paket ovaj, onaj, te Silajdžić, te Radončić, te onaj… kako mu ime bi… onaj bolan iz SDP-a, nejse. Još ovi posljednji izbori, ojadiše ga. I mene s njim. Al neću bogami ruke na njega. Dobar je, neka ga. Vidjećemo šta će dalje bit. Život je pred nama” – priča Sebija Izetbegović.
“Obeć’o je vodit me u Veneciju kad sve ovo prođe. Ja mu govorim prošlo je bolan, pa ja ti pričam iz prve ruke. A on, sve nešto ne bi. Te narod ga gleda, a oni ne mogu. Te kako ćeš KCUS ostavit, k’o da je meni problem KCUS ostavit sedam dana, petnaest. Tu me naljutio. Misli on da ja volim da dominiram, a nije tako – bogami. Mogla bi’ ja, ko i sve što su im muževi na položajima..Al ne mogu ja to. Šta bi ja u Sarajevu vazdan, gdje god se okreneš sve me podsjeća na njega i na oca mu rahmetli. Bolje mi je da radim što znam i da živim kako mogu. A eto, proće i ova korona za koju godinu, akobogoda, pa vidjećemo” – završava Sebija Izetbegović.
Na kraju razgovora, gospođa Izetbegović otkriva: “Obećao mi je da se ovaj 6. april neće slavit k’o Dan oslobođenja Sarajeva, da mu Sarajevo i te antifašističke pizdarije od godišnjica neće bit bitnije od mene. Vidjećemo, ja se iskreno nadam. Al ko njemu zna…”
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.