Zbog nepropisnog parkiranja Sebije Izetbegović, Općina Centar sklanja čunjeve sa Titove ulice #SJAŠITE

Nakon što je Sebija Izetbegović svoju lađu marke Mercedes, parkirala na sred pješačke zone, dok je obavljala šoping u ulici Titovoj, Općina Centra je odlučila da odmah reaguje.
Naime, načelnik ove općine, Nedžad Ajnadžić, je instant javio svojim službenicima da uklone čunjeve koji blokiraju parkiranje u pješačkoj zoni Titove ulice u Sarajevu.
Sebija Izetbegović za BHRT: Moraće se uvesti mnogo restriktivnije mjere
“Kad sam ovo vidio, nisam mogao da vjerujem da smo mi napravili takvu grešku. Da smo znali da gospođa Izetbegović kupuje tu, mi bismo ih uklonili odmah na početku ovog mandata. Ali kako da vam kažem, nije nam ništa javila. Ne da ja govorim nešto protiv nje, ne daj Bože, ili da kažem da je ona kriva. Krivi smo mi što nismo pitali. Znam, jasno mi je sve. Trebali smo predvidjeti da bi ona mogla tu da obavlja šoping, ali imao sam mnogo problema, pa nisam stigao. Izdao sam nalog da se odmah uklone ovi čunjevi koji blokiraju parkiranje i čekam izvršenje već sutra. Nadam se da neću imati većih problema u stranci, a gospođi Sebiji, na ime izvinjenja od strane Općine Centar ću poslati cvijeće i poklon bon od 1.000 maraka koji može potrošiti u bilo kojoj radnji u Titovoj ulici, sa naravno parkingom duž cijele šetnice”, rekao je Nedžad Ajnadžić.
Također, saznajemo da će Obavještajno-sigurnosna agencija Bosne i Hercegovine istražiti subverzivne aktivnosti čunjeva, te podnijeti izvještaj direktno predsjedniku Stranke demokratske akcije (SDA), Bakiru Izetbegoviću.
Tekst je satiričnog karaktera.Preuzeto sa šatro.info.