ŠEHMEDIA – Oglas za posao za poziciju: Junior Prevodilac (ENG-DE)

ŠEHMEDIA je prevodilačka agencija mladih lingvista sa lokacijom u Sarajevu.

S obzirom na rastuću tržišnu potražnju za iskusnim prevodiocima u različitim oblastima, uz organizacijski pristup pružamo prevodilačke usluge internacionalnim i regionalnim kompanijama.

Našim klijentima pružamo visokokvalitetnu uslugu, fokusirajući se na pravovremeni prijevod, lekturu i lokalizaciju sadržaja. Prevodilački projekti su rezultat rada internih prevodioca koji uz saradnju sa projekt menadžerima pružaju efikasne lingvističke usluge.

Proširujemo svoj tim u Sarajevu za poziciju:

Junior Prevodilac (ENG-DE)

Tražimo osobu koja posjeduje napredni nivo znanja njemačkog jezika (C1), te dobro razumijevanje engleskog jezika (B2). Očekujemo interes prema lingvisticiodgovoran i temeljit pristup različitim jezičkim projektima, istraživački duh i  fokus na detalje. Kandidat treba da poznaje osnovne elemente Microsoft Office Paketa, te da pokazuje otvorenost za učenjem primjene CAT alata.

Zainteresovan:a? Detaljne informacije o poziciji pogledaj klikom na LINK.

Za sva dodatna pitanja i informacije stojimo na raspolaganju i možete nas kontaktirati putem e-mail adrese posao@sehmedia.ba, Služba za ljudske potencijale i kulturu ili na broj telefona 033/861-035.

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.