Snimanje “Perspektive” u Tuzli – PRIJAVI SE

POZIV ZA UČEŠĆE U SNIMANJU DOKUMENTARNE SERIJE “PERSPEKTIVA”

Udruženje “Perspektiva plus” i produkcijska kuća „Mebius Film“ iz Sarajeva poziva mlade iz Tuzle da se prijave za učešće u snimanju dokumentarne TV serije „Perspektiva“.

Ukoliko želite sudjelovati u snimanju „Perspektive“, koja se emituje na 34 TV stanice u regiji (BiH, Hrvatska, Srbija, Crna Gora), popuni formular ispod i sačekaj da te kontaktiramo.

Prijave se primaju do 21. februara 2022.
Broj učesnika je ograničen.

Termini snimanja su:
– utorak 22.februar,
– srijeda 23. februar,
– četvrtak 24. februar.
Snimanje svaki dan traje 60 minuta.

Svi odabrani učesnici će biti pismeno obaviješteni o lokaciji i terminima snimanja.

Emisije možete pogledati na linku: https://www.slobodnaevropa.org/p/5210.html

Osma sezona dokumentarne TV serije “Perspektiva” se snima u Bosni i Hercegovini, Srbiji, CrnojGori, Hrvatskoj, Makedoniji, Kosovu..

TEMA:

“ŠTA MI TU MOŽEMO?”, šta su moje potrebe, šta vrijednosti društva, kakav odnos imate prema problemima sa kojima se suočavate odrastajući u BiH.
Otvorit ćemo rasprave o različitim pitanjima, promovisati dijalog i potaknuti komunikaciju. Prilikom snimanja možete otvarati sve teme za koje smatrate da su važne, imate priliku govoriti osvemu što smatrate da je bitno i želite reći svoj stav.

PRIJAVITE SE KLIKOM OVDJE.

Zainteresovani mladi koji budu mogli prisustvovati sva 3 dana snimanja će imati prednost kod selekcije.

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.