Šta je važnije IQ ili EQ? Dođite i saznajte.

Organizacija Svaki Student organizuje dvodnevni seminar o emocionalnoj inteligenciji “EQ11: Student Summit” koji će se održati u Hotelu Bristol 07. i 08.03.2022. s početkom u17h.

Dva uspješna američka biznismena dolaze posjetiti Mostar kako bi održali interaktivna predavanja i radionice za sve učesnike u cilju unaprjeđenja i boljeg razumijevanja emocionalne inteligencije. Seminar je prvenstveno namijenjen studentima no dobrodošli su svi koji žele dodatnu edukaciju o emocionalnoj inteligenciji i unaprijediti svoje znanje i vještinu.

Emocionalna inteligencija se može unaprijediti. Osobe koje imaju izraženu emocionalnu inteligenciju imaju značajne prednosti u svim aspektima života. Primjerice, osobe s izraženom emocionalnom inteligencijom lakše uspostavljaju i održavaju prijateljske i romantične veze, te se mnogo lakše prilagođavaju i uklapaju u situacije u kojima sudjeluje

veći broj ljudi. Također, emocionalno visoko inteligentne osobe imaju sposobnost empatije, razumijevanja drugih i suosjećanja s njima, te sposobnost poistovjećivanja.

Svjesnost, samokontrola, motivacija, empatija i socijalne vještine su pet osnovnih elemenata za razvoj emocionalne inteligencije prema američkom psihologu Danielu Golemanu, a kako pospješiti pobrojane vještine moći ćete čuti od vrhunskih stručnjaka na seminaru u organizaciji Svakog Studenta.

Prijevod s engleskog jezika na lokalne jezike je obezbjeđen.

Učestvovanje je u potpunosti BESPLATNO, svi učesnici koji se prijave online i prisustvuju na seminaru dobiti će certifikat..

Prijaviti se možete na sljedećem linku. Broj učesnika je ograničen.