Studentski simpozij sanitarnog inženjerstva – SanMo

Već četvrtu godinu, u svibnju će se održati Studentski simpozij sanitarnog inženjerstva SanMo – 2022, a organizatori pozivaju sve zainteresirane studente na sudjelovanje.

Simpozij će se održati 5. i 6. svibnja ove godine u Mostaru. Prijaviti se možete kao pasivni ili aktivni sudionik s usmenom prezentacijom.

Simpozij teži unaprijeđenju i modernizaciji studija sanitarnog inženjerstva na sva tri fakulteta, Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta  u Mostaru, Fakultetu zdravstvenih studija Univerziteta u Sarajevu, te Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Kroz dva dana Simpozija održat će se predavanja stručnjaka iz raznih grana znanosti, studentska izlaganja i tematske radionice.

Prijave za aktivno sudjelovanje su započele i otvorene su do nedjelje 10. travnja 2022. što je i krajnji rok za slanje sažetaka, dok je rok za prijavu pasivnog  sudjelovanja srijeda 20. travnja 2022.

PRIJAVA 

UPUTE ZA PISANJE SAŽETAKA 

Za sve dodatne upite možete se javiti putem Facebook-a, Instagrama i na e-mail: simpozij.sanmo@fzs.sum.ba

hocu.ba

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.

Posljednji postovi