Studirajte na Kaplanu i živite u Australiji WEBINAR!

Datum: 14 maj (subota)
Vrijeme: 13h
Mjesto: Online preko Zooma Registrujte se putem ovog linka kako bi ste dobili vašu BESPLATNU pristupnicu:https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_6_bydTREQ2inZ4Rq-mB4ZQ

Bridge Blue BiH vas poziva da se pridružite našem BESPLATNOM webinaru sa Kaplan Business School predstavnikom Torbenom Nielsonom, koji će vam reći sve o mogućnostima koje KBS nudi kao i o životu u Australiji.

KBS je obrazovna institucija koja vam nudi mnoštvo programa na svim akademskim nivoima iz oblasti ekonomije, računovodstva, marketinga, menadžmenta, turizma i sličnih programa. Ono što izdvaja KBS od svih drugih univerziteta jeste visoko kvalitetan studijski plan i program sa stopostotnom stopom zaposlenosti studenata nakon završetka studija, velika podrška studentima na samom početku stvaranja karijere te pristupačne cijene studija. KBS također nudi raznovrsne stipendije svojim studentima te ima iza sebe generacije zadovoljnih studenata, a Bridge Blue BiH je tu da vam pomogne da se što prije upišete na ovu prestižnu instituciju te dobijete svoju studentsku vizu potpuno BESPLATNO.

Događaj organizujeBridge Blue BiHTel: +387 61 045 110 | Bosnia@BridgeBlueGlobal.com | BridgeBlueGlobal.com

JOIN EVENT

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.

Posljednji postovi