Vlada KS izdala posljednje saopćenje građanima: Gledajte The Walking dead, trebat će vam #SJAŠITE

Zbog najveće krize od početka same pandemije do danas, Vlada Kantona Sarajevo je danas izdala posljednje saopćenje građanima. Poruka koja se emitovala putem svih medija u kontinuitetu, kako bi građani bili svjesni situacije u kojoj se nalazimo. Tako smo i mi kao društveno angažovan mediji, odlučili da poruku prenesemo u cijelosti.
Watch The Walking Dead Online | Stream New Full Episodes | AMC
“Dragi građani Kantona Sarajevo, i sami ste svjedoci kakva su teška vremena stigla pred naš kućni prag. Sve metode borbe koje smo imali su propali, infrastrukture više nemamo a bolnice su pretrpane. Naša posljednja linija odbrane je pala i sada čekamo konačni kraj. Dragi sugrađani, mislim da je više apsolutno nebitno ko će pobijediti na izborima, jer ko god da odnese pobjedu, neće imati čim vladati. Savjetujem vam da prikupite što više namirnica, obezbijedite se sa strujom, vodom i internetom i pažljivo slušajte šta treba da uradite. Ukoliko koristite Netflix odlično, ako ne ima i na torrentima. Skinite seriju The Walking Dead i počnite je gledati. To što ćete vidjeti u seriji je naša budućnost. Doduše neće biti zombija, ali onako će naš grad izgledati za godinu dana. Učite se kako da preživite u ovim surovim vremenima, zaštitite svoje najmilije, opremite se i čekajte bolje sutra. Teško da će ono doći, ali ne dozvolite da vam nada nestane, zlo jednom mora prestati. Neka je Bog s vama i sretno”, glasi poruka Marija Nenadića, premijera Kantona Sarajevo.
Ukoliko čitate ovaj tekst, požurite! Nećemo još dugo moći trošiti resurse na održavanje servera, moramo i mi skidati seriju.
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.