Vrijedna donacija kompanije “Alma Ras” tuzlanskom Domu penzionera

Kompanija “Alma Ras“ uručila je danas Domu penzionera Tuzla vrijednu donaciju artikala iz svog proizvodnog programa, kao i sredstava za dezinfekciju.
U proteklih godinu dana ova kompanija pokazala je svoju društvenu odgovornost, a aktivnosti su nastavili i tokom ove godine.

“Kompanija Alma Ras od samog početka pandemije pomaže građanima širom BiH kroz mnogobrojne donacije, koje su samo u prošloj godini iznosile više od 200.000 KM. Sretni smo što smo bili u mogućnosti i danas da uručimo jednu od donacija Domu penzionera Tuzla i moramo zahvaliti i našim građanima, koji su prepoznali značaj kupovine domaćih proizvoda. Naša sreća je još veća ako naša kompanija postane uzor i drugim privrednim subjektima, da svojim humanim gestom uljepšaju nečiji život“, kazala je Mervana Muhović, PR kompanije “Alma Ras“.

Direktor JU Doma penzionera Tuzla Mirsad Bakalović zahvalio se menadžmentu kompanije „Alma Ras“, te istakao njihov društveno korisni angažman u ovo teško doba pandemije.
“Alma Ras kao jedna od vodećih kompanija koje se bave tekstilnom proizvodnjom u BiH, pokazala je na ovaj način veliku društvenu odgovornost, a donacija koja je uručena našem Domu, u mnogome će olakšati život naših korisnika u doba pandemije”, kazao je Bakalović.
(Tuzlanski.ba)