Webinar: „Kreativnost ili poslovnost, šta je bitnije?“

U okviru projekta „Kreativnost Za Sve“ u četvrtak 25.6.2020. od 18h održaće se peto Veče Kreativnosti pod nazivom „Kreativnost ili poslovnost, šta je bitnije?“. Projekat se nastavlja poslije višemjesečne pauze prouzrokovane COVID pandemijom i zbog toga će se ovo, kao i preostala dva predavanja, odvijati putem Online Webinara na Facebook stranici BRDO Coworking prostora (BRDO Coworking Space).

Svoje iskustvo, savjete i poglede o tome kako osmisliti i razviti kreativan mikrobiznis prezentirati će Edina Veladžić Barba Romero, vlasnica PIAF Vintage Shop.a (Piaf) i Emina Bajramović vlasnica MELETH Creations (Meleth Creation).
Naravno i ovoga puta ćemo se potruditi kreairati jednu dinamičnu i komunikativnu atmosferu, a svi učesnici Webinara će imati priliku da postave i svoja pitanja!
Prijavu za webinar se može izvršiti putem linka: http://bit.ly/PorKZS-1, poslije čega ćete emailom dobiti link za pristup Webinaru, a link za webinar imate i ovdje:
O projektu „Kreativnost Za Sve“:
Udruženje „Tuzla Live“ (www.fb.com/tuzlalive) putem aktivnosti u BRDO coworking prostoru nastavlja biti centar kreativnosti ne samo u Tuzli nego i u cijeloj Bosni i Hercegovini. U narednom periodu otvaramo vrata BRDO coworking prostora svim mladim ljudima koji žele da čuju priče iz kreativnih industrija.
Cilj projekta „Kreativnost Za Sve“ je da mlade u Tuzli i Nišu, koji žele da čuju više o kreativnim industrijama i naprednim tehnologijama, osnaži kroz seriju edukacija i da pruži podršku Startapovima kroz mentorske sesije. Prvi korak u okviru projekta jeste organizacija Večeri kretivnosti. U narednom periodu biće organizovano 7 tematski podijeljenih Večeri kreativnosti.
Kreativnost za sve sprovodi se u partnerstvu sa Deli prostorom za kreativnim djelovanjem iz Niša (Srbija), a zahvaljujući podršci Beogradske otvorene škole u okviru projekta WeB4YES finansiranog od strane Evropske Unije.
(mreža-mira)