Zašto biti u Odboru Omladinske banke?

Ako imaš od 17 do 30 godina i želiš kroz volonterski rad doprinijeti svojoj zajednici, onda je ovo prava prilika za tebe.

Odbor Omladinke banke zapravo mentoriše i vrši selekciju  projekata i mikrobiznisa, aplikanata koji apliciraju za određena sredstva. Na taj način pomažemo neformalnim grupama da napišu svoje projekte, mikrobiznise i realizuju zamišljene ideje. Pored toga, na taj način radimo i nešto društveno korisno i činimo naše zajednice boljim. Takođe, možemo i mi kao članovi Odbora, aplicirati za svoj projekat ili mikrobiznis. Zatim možemo pisati razne blogove, postavljati pitanja itd. u platformi lonac.pro na teme koje nas zanimaju.

Zašto biti u Odboru Omladinske banke?
Omladinska banka nam nudi i sticanje novih znanja i vještina kroz edukacije, sastanke, promocije i rad na mentorisanju i selekciji projekata. Svi zajedno gradimo bolju zajednicu i činimo da ovaj mozaik svijeta bude ljepši. Odlična stvar je što upoznajemo dosta mladih ljudi iz čitave BiH i zajedno činimo Mrežu Omladinskih banaka. Zajedno idemo na edukacije, razmjenjujemo iskustva i radimo na progresu naših gradova i opština.
Ali tu nije kraj! Upravo zahvaljujući  Mreži Omladinskih banaka (MOBA), naučimo kroz sjajnu edukaciju kako treba da izgleda jedan projekat/mikrobiznis, kako da razvijemo ideju, kako da pravilno napišemo budžet, kako da promovišemo svoju Banku, kako da koristimo upravo ovu platformu lonac.pro  i još puno toga…

MOBA 2020
Odbor OB Prnjavor

 

Da li je vrijeme da daš sebi priliku da budeš društveno koristan i da činiš dobre stvari svoju zajednicu? ?

Kroz omladinski rad i aktivizam činimo korisne stvari za našu zajednicu, a i doživljavamo lični napredak. Mislim da je vrijeme da upoznaš jedan novi svijet. Obećavam, svidjeće ti se!

Želiš učiniti svoju zajednicu (naj)boljom? Postani član OB porodice, prijavi se za člana Odbora!

(lonac.pro)