A.H. (38) ljut što nije dobio bajramluk od familije: Prijeti da se nikad neće odseliti!

Muškarac A.H. (38) iz Sarajeva naljutio se na svoju širu i užu familiju, jer nije dobio bajramluk ove godine iako smatra da je isti zaslužio.


Zbog ovog incidenta, A.H. je zaprijetio roditeljima da se nikad neće odseliti iz kuće ako mu ne nadoknade izgubljeni bajramluk od ove godine.
“Mi stvarno nismo znali da će on ovako reagovati na to što nije dobio bajramluk. Mislim, jeste on navikao da je naša beba i da ćemo mu kupovati sve što želi i kuhati ručak i sve ostalo, ali pravo da vam kažem, ja nešto mislim da je on poprilično porastao i da je već vrijeme da počne sam da radi, da prestane studirati i da krene zarađivati svoj novac. Pa ne znam kad će se oženiti više ako stalno od nas nastavlja uzimati džeparac, ne znam, moramo i muž i ja razmisliti o svemu” – izjavila je za naš portal majka unesrećenog A.H.
Muškarac A.H. prestao je da izlazi iz sobe i prijeti da će prestati da jede roditeljski ručak ukoliko mu se ne nadoknadi bajramluk.
“Ma oni nisu normalni stvarno. Jeste vi vidjeli šta su oni meni uradili? Kao nisam ja više mali pa neću dobiti bajramluk već će to dati djeci mojih rođaka. Eno sad, nisam ja kriv što sam stariji niti sam im ja tražio da me prave. Ako su me već napravili i rodili onda očekujem da ispoštuju svoje obaveze i da mi lijepo daju moj bajramluk. Planirao sam od toga da idem na more, a sad evo moram da ih molim da mi daju” – izjavio je kratko za naš portal A.H.
Tekst je satiričnog karaktera, preuzeto sa: satro.info

Posljednji postovi