Arnel Isak se povukao iz medija zbog razvijanja novog okusa nargile #odgovornost

Arnel Isak ministar u Vladi Ze-Do kantona jedno vrijeme bio je svakodnevnom prisutan u medijima, ali odjednom i bez objašnjenja je nestao. Nekoliko mjeseci nakon njegovog misterioznog povlačenja iz medija oglasio se i objasnio zašto je to tako. Naime, gospodin Isak radi na razvijanju novog okusa za nargilu.

“Povukao sam se iz medija zbog toga što nisam ima vremena za sve. Do tri radim kao ministar to svi znate. Poslije tri sata odlučio sam se da radim na novom okusu nargile, što i jest moje primarno zanimanje. Ovaj novi okus će biti senzacija u svijetu jer se radi o vitaminskom okusu. Ljudi koji budu konzumirali ovaj okus nargile moći će i ojačati svoj imunitet. To svakako nikad niko do sada nije izmislio. Očekujte premijeru ovog novog vitaminskog okusa uskoro”, rekao je Arnel Isak, inovator na polju okusa za nargile i ministar u Vladi Ze-Do kantonu.
Nakon ove izjave Gospodina Arnela Isaka pitali smo njegovog oca Ramu Isaka šta on misli o svemu ovome. Kako gleda na neobičan hobi svog sina i da li bi volio da se nečim drugim bavi.
Pa vidite moj mali je tako odlučio ne mogu ja tu ništa nego kao i svaki babo da ga podržim. Mi ćemo napraviti veliku premijeru novog okusa u našim šiša barovima po Zenici. Naravno prvu noć vitaminski okus će biti po promotivnoj cijeni. Najava za cijeli event promocije novog vitaminskog okusa nargile očekujte uskoro na našim društvenim mrežama”, rekao je Ramo Isak predsjednik A-SDA, i otac ministra i inovatora Arnela Isaka.
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.

Posljednji postovi