Bakir Izetbegović kupuju Yugu za novi službeni automobil #odgovornost

Na današnjoj sjednici SDA velikom većinom odlučeno je da ova stranka nabavi nove službene automobile. Razlog za ovu odluku je taj što su neki od trenutnih automobila kojima se koriste članovi ove stranke čak 2020. godište što je nedopustivo staro prema nepisanom pravilu u BiH. Predsjednik ove stranke, gospodin Bakir Izetbegović, imao je poseban zahtjev za nabavku novog službenog vozila. Naime on želi da za novo službeno vozilo kupi posebno napravljenog Yugu 45.

“Nakon sve ove frke oko respiratora i svega provukla mi se jedna rečenica da je i Yugo auto. Pa sada moram nabaviti jednog. Naravno kontaktirali smo fabriku u Ljubuškom koja će samo za moje potrebe napraviti poseban modificirani model ovog automobila. Ostali članovi stranke tražili su tamo neke Audije i Mercedese, ali ja želim samo Yugu”, rekao je Bakir Izetbegović, predsjednik SDA.
Nakon ove zanimljive izjave kontaktirali smo fabriku iz Ljubuškog kako bi saznali koje modifikacije bi ovaj posebni model trebao imati i kada počinje proizvodnja.
“Prije svega nama je velika čast što je gospodin Bakir Izetbegović izabrao baš nas za ovaj projekt. Mi smo već napravili plan i čekamo da ga SDA odobri. Što se tiče modifikacija ovaj automobil bi trebao imati sve za udobnost tu će biti kožna sjedišta s grijačima i mogućnosti masaže za cijelo tijelo, mini bar, autopilot i ostalo što gospodin Izetbegović poželi. Automobil će biti potpuno blindiran s ojačanim podom i staklima, a u planu je da se postave mitraljezi i bacači granata, te svakako velik broj rotacija”, rekla je Fatima Auspuh, šefica proizvodnje u fabrici za proizvodnju automobila u Ljubuškom.
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.