Banja Luka: Španski običaji – Online radionica španskog jezika

Dobro došli na kulturno putovanje Španijom. Ukoliko do sada niste imali prilike da se upoznate sa španskim običajima i tradicijom, ili jeste, i voljeli biste da saznate još novih zanimljivosti, pozivamo vas da prisustvujete našoj besplatnoj radionici španskog jezika.
Nije bitno da li govorite ili ne govorite španski jezik, ili ga razumijete dobro, malo ili ni malo, sigurni smo da postoji bar jedna stvar koja vas je navela da poželite da saznate nešto više o španskim običajima, kulturi i tradiciji. Možda ste imali prilike da provedete praznike upravo u Španiji, učestvujete u pripremama proslava i festivala ili vas samo zanima španska kultura i želite da saznate nešto novo o španskim običajima.
O različitim običajima i praznicima, kao i mnogim drugim zanimljivostima pričaćemo na radionici koju smo pripremili za sve naše zaljubljenike u španski jezik i kulturu.
Pozivamo vas na zajedničko druženje u srijedu, 30. septembra od 18 časova online na aplikaciji Zoom, gdje ćete imati priliku da saznate sljedeće:
* nešto novo o španskom jeziku i kulturi
* nove riječi i izraze
* o kursu španskog jezika
Kada i gdje?
* srijeda, 30. septembar u 18.00 časova
* online aplikacija Zoom
Važne napomene
* učešće je besplatno
* broj mjesta je ograničen
* rezervacija mjesta je obavezna
* prisutni ostvaruju 10% popusta na kurs španskog jezika
Prvi korak za rezervaciju mjesta je da ispunite formular na linku: https://wp.me/p8D85l-3lm
Poslije toga ćete na mejl dobiti potvrdu da ste se uspješno prijavili, tako da OBAVEZNO provjerite inbox mejla.