CIM Forum Kotor 2022

Forum medija i kreativnih industrija od 26. do 29.maja

CIM Forum (Creative Industries and Media Forum) Kotor 2022je platforma koja obuhvata više programskih segmenata koji okupljaju i inkorporiraju kreativni region u cilju razmjene iskustava o suštinskim i inspirativnim temama iz domena tradicionalnih i novih medija, marketinga i komunikacija, gejminga, kreiranja sadržaja, kao i umjetnosti sa akcentom na muziku i film.

Prvo izdanje CIM Foruma biće održano od 26. do 29. maja 2022.godine u Kotoru, u gradu koji inspiriše i budi kreativnost.

Glavni program obuhvataju panel diskusije, predavanja koja vode poznati stručnjaci i gdje učesnici mogu podijeliti svoja mišljenja o stručnim i aktuelnim pitanjima.

Prateći program čine zabavni sadržaji koji će događaj učiniti nezaboravnim: koncerti, žurke, radionice (uz nadaleko poznate kotorske krempite, dobrotske čipke) i druge zanimljive sadržaje.

Na CIM Forumu  će biti  preko 30 učesnika među kojima su  Zoran Kesić, Goran Milić, članovi benda The Books of Knjige, Who See klapa, Olivera Kovačević, Marčelo, Galeb Nikačević, voditelji emisije Mentalno razgibavanje, Petar Komnenić, Dragana Kosjerina i mnogi drugi.

Više informacija o svim učesnicima, kotizaciji i drugim servisnim informacija možete naći na portalu: www.mediaforum.me

Kotor, kao scena na otvorenom, tokom održavanja CIM Foruma biće tačka umrežavanja talentovanih, kreativnih ljudi i stručnjaka, ideja i inovacija, posla i zabave.

Ovaj šarmantni bokeški grad postaje mjesto u kome se govori o značaju kreativnosti i medija u savremenom svijetu danas, ali i njihovim dometima u budućnosti.

Forum organizuju BMH agencija i NVU Art 365 uz podršku Opštine Kotor, Turističke organizacije Opštine Kotor i Kulturnog centra “Nikola Đurković” Kotor.

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.