Denis Zvizdić proslavio drugu godišnjicu od kako izlazi iz SDA #odgovornost

Denis Zvizdić, još uvijek član SDA, danas slavi jedan poseban jubilej. Naime radi se o tome da se danas navršavaju pune dvije godine kako je gospodin Zvizdić prvi put najavio da izlazi iz SDA. Od tada pa do danas veza između SDA i gospodina Zvizdića imala je raznih uspona i padova. Ostaje da vidimo hoće li gospodin Zvizdić izaći iz SDA ili će na ovaj dan sljedeće godine slaviti treću godišnjicu od kako izlazi iz SDA.

“Pa da bilo je burno ove dvije godine. No, sada su se stvari malo normalizovale. Trenutno su mi mišljenja podijeljena i izašao bi iz SDA i ne bi ne znam više ni sam šta da radim, ali mi je zanimljivo ovako držati gospodina Bakira na tankom ledu. Mogu da najavim ako dođe do treće godišnjice da ćemo napraviti jedan veliki dernek u prostorijama stranke ovdje u Sarajevu”, rekao je Denis Zvizdić, član SDA.
Nakon ovoga mnogi su čestitali gospodinu Zvizdiću na godišnjici i iskazali svoju želju da se više odluči. Mnogi navijaju za to da gospodin Zvizdić napusti SDA i da se pridruži baš njihovoj stranici.
“Mi smo zamišljeni kao četvorka, ali smo zbog nekih poteškoća postali trojka. Nadamo se da ukoliko gospodin Zvizdić napusti SDA da bi i mi mogli ponovo postati četvorka. Poručio bih ovim putem da gospodin Zvizdić ima našu punu podršku u napuštanju SDA i nadamo se da će se što prije odlučiti”, rekao je Elmedin Konaković.
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.