Dodik briše sve stare objave s interneta da ne bio dobio kaznu zbog negiranja genocida #odgovornost

Visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko, nametnuo je zakon o zabrani negiranja genocida i ratnih zločina na području cijele Bosne i Hercegovine. Negatori genocida u Republici Srpskoj su pohrlili da prikriju svoja djela, a definitivno glavni predvodnik je Milorad Dodik, koji je aktivno krenuo u sakrivanje dokaza.
“Kad me nije srce strefilo jutros kada sam pročitao vijest da je onaj konj od Visokog predstavnika uveo zakon o zabrani negiranja genocida. Mislio sam da se samo busa u prsa kada je govorio da je to potrebno uvesti i da nema hrabrosti da se odluči na ovakav korak. Međutim, vidim da je odlučio da istraje u ovoj namjeri i ja nemam riječi koje da uputim povodom ovog sramotnog čina. Niko u Republici Srpskoj neće podržati ovaj zakon, ali sada je kasno. Moramo se pobrinuti da se prikriju dokazi dosadašnjeg negiranja”, kaže Milorad Dodik.
Kako bi spasio svoju kožu, Milorad Dodik je angažovao tim hakera čiji je zadatak da uklone s interneta sve njegove izjave u kojima negira genocid.
“Nisam pitao koliko košta, tražio sam da mi se dovede tim najboljih hakera da završe posao. Oni će hakirati sve portale i YouTube kanale na kojima se nalaze moje izjave gdje negiram genocid. Također sam im naglasio da uklone i onaj video kada sam gostovao kod Senada gdje sam priznao genocid, jer ne mogu više da me istresa svaki put kada gostujem kod njega kako sam nekada davno priznao”, dodao je Dodik.
Ukoliko ne uspije ukloniti na vrijeme sav sadržaj, Dodik je zamolio da mu se iz budžeta obezbijede sredstva u iznosu od pet miliona KM, kako bi imao sredstava da plaća kazne.
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.