Fadil Novalić zauzeo treće mjesto na top listi najutjecajnijih influencera u BiH

Danas je napokon objavljena dugo očekivana lista od top deset najutjecajnijih influencera u našoj zemlji. Na veliko iznenađenje svih koji prate ovu scenu , premijer FBiH Fadil Novalić našao na visokom trećem mjestu. Iznad premijera su samo mega popularne Hana Hadžiavdagić Tabaković i Džejla Ramović.

“Istina je da sam se u zadnjih nekoliko mjeseci malo više posvetio društvenim mrežama, ali se nisam nadao ovolikom uspjehu. Moji Facebook live-ovi su jedni od najposjećenijih na Balkanu. Svi žele da čuju koju pametnu od mene. Drago mi je što sam se u tako velikoj konkurenciji našao na visokom trećem mjestu. Svi znamo da je gospođa Hana nedostižna za nas obične ljude. Samo njena slika sa ove zadnje utakmice ima lajkova više nego cijela moja stranica, ali nastavit ću se boriti”, rekao je Fadil Novalić, premijer FBiH.

Nakon ovog neočekivanog uspjeha gospodin Novalić donio je odluku da se još više posveti novoj profesiji influencera.

“Cilj mi je svakako jednog dana doći na prvo mjesto. Ova lista koja je danas objavljena je odlučan pokazatelj gdje sam sada i koliko mi je još potrebno da sjednem na tron. Plan mi je da aktiviram i Instagram profil kao i TikTok. Na svim tim društvenim mrežama trudit ću se da što redovnije objavljujem raznovrstan sadržaj. Znam da mene ljudi vole zbog moje ličnosti i trudit ću se da me slave ne promjeni”, dodao je gospodin Novalić.

Gospodin Novalić također je najavio i dodatni porez od 20% za sve one građane koji ga ne budu pratili na društvenim mrežama i redovno lajkali objave.

Preuzeto sa: šatro.info