Fikret Hodžić pokreće novi šou “Respirator možeš uvest’ ti”

Fikret Hodžić, poznati bosanskohercegovački voditelj, malinar i prodavač nekretnina, ima novi biznis.
Naime, on je počeo da pravi reality show za mlade poduzetnike i menadžere o iskorištavanju svake moguće prilike koja vam se pruži u životu. Radi se o tome da, bez obzira na to koju nepriliku vam život baci, iz nje možete izvući nešto pozitivno, te pokušati zaraditi na njoj.
Reakcije /Fikret Hodžić: U poslu s respiratorima zarada nam nije ...
“Ja sam radio na mnogim stvarima u životu. Od toga da sam TV voditelj, influenser, do raznih pokušaja marketinškog rješenja za neke stanove i prodavanja majica vezanih za Srebrenicu. Kako znate, mnogo tih stvari je propalo u očaju i žestokom reakcijom javnosti. Međutim, nije uspješan onaj kome sve ide k’o podmazano, nego onaj koji se digne nakon velikih padova. Ako tu malo pripomogne veza sa Strankom demokratske akcije, to nema veze. Cilj opravdava tender. Kako sam ja tu mag profesije ustajanja nakon pada, odlučio sam da napravim ovaj reality show u kojem će mladi poduzetnici imati priliku da pokažu znanje u iskorištavanju prilika, baš kao što sam to ja uradio u vrijeme koronavirusa. Bacaćemo ih u razne situacije – od javnog nastupa bez odjeće, do zdravstvenih i ekonomskih kriza. Onaj ko uspije da iskoristi najviše kriza i preokrene situacije u svoju korist, biće pobjednik showa”, rekao je Fikret Hodžić.
Kako ekskluzivno saznajemo, neki od izazova će biti šverc hrane u ratu i drugim nepogodama, nabavka medicinske opreme u krizi, apliciranje na tender sa sigurnim pozitivnim ishodom, dobijanje poticaja iz 17 fondova na 100 kvadrata, švercanje opreme za šiše i mnoge druge.
Napomena: Događaji nisu stvarni, u pitanju je satira Šatro.info