KATALOG DESTINACIJA- Ljepota nadohvat ruke: Pogledajte kako prirodna blaga BiH izgledaju iz zraka (VIDEO)


 

Ekipa Helifilma snimila je mnoštvo kadrova koji iz zraka prikazuju sva prirodna bogatstva naše države, pa ćete se tako upalivši video nakratko izgubiti u putovanju kroz Bosnu i Hercegovinu.
Preletite preko pune plaže u Neumu, prelijepog Ramskog jezera i uživajte u Zelenilu oko rijeke Šujice. Kadrovi koji prikazuju galop Livanjskih konja ostavit će vas bez daha, a samo nekoliko sekundi nakon toga otputovat ćete sve do vrha piramide Sunca u Visokom. Ukoliko je nikad niste posjetili, sada možete vidjeti kako izgleda pogled na grad koji leži u njenom podnožju.
“Okrenimo se sebi i svojoj državi i pružimo joj priliku da nas fascinira, jer itekako ima čime. Ljeto neće propasti ukoliko poštujete određene mjere i pogledate video Helifilm produkcije, koji će vam poslužiti kao katalog ljepota koje BiH ima. Pogledajte video i isplanirajte svoje vrijeme koje ćete pokloniti sebi i BiH. Vrijeme je da shvatite da živite u školjci punoj bisera, nema potrebe da izlazite. Samo jednostavno, širom otvorite oči, sve nam je tu nadohvat ruke”, poručili su iz Helifilma.
Video možete pogledati OVDJE
Izvor: Klix