Kladionice u BiH uvode klađenje na dan dolaska obećanih vakcina #odgovornost

U ponudi mnogih kladionica od danas je uvedena i posebna vrsta klađenja. Radi se o klađenju na dan kada će doći obećane vakcine. Vlasnici kladionica u BiH vidjeli su ogroman potencijal, jer je dolazak vakcina svaki put neizvjestan. Iz kladionica najavljuju da je ovo jedna od novih ponuda koje će uskoro uvesti, a šuška se da bi se građani BiH uskoro mogli kladiti i kada će se koji političar vakcinisati ili neko od njegove porodice.

“Vidjeli smo potencijal u ovome i odlučili da to iskoristimo kako bismo stekli zaradu. U procesu smo smišljanja još nekih vrsta klađenja na temu covida i vakcina. To je sad vrlo popularno u našoj zemlji. Trenutno je u pripremi i bingo, ali umjesto brojeva izlazit će proizvođači vakcina. Ovim prilikom želim najaviti da sve nove igre startaju od ponedjeljka i očekujemo veliki odaziv građana”, rekao je Samir Iks, predsjednik komisije za nove igre u kladionicama BiH.
Ova najava naišla je na ogromno oduševljenje građana BiH kojima su standardne igre dosadile i pozdravljaju novitete.
“Odlučno je da ja kao iskusni kladioničar već dugi niz godina igram sve jednu te istu igru. Ove nove igre bi mogle donijeti novu dinamiku i neće više biti monotono. Apelujem na sve vlasnike kladionica da što češće uvode nove igre kako bi bilo što interesantnije”, rekao je Hrvoje Loptica, iskusni kladioničar iz Mostara.
Savjet za sve građane koji žele isprobati nove igre u kladionicama je da u ponedjeljak ujutru porane, jer se očekuju velike gužve.
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.