U Kaknju najavljeno prvo druženje vakcinisanih osoba u BiH #odgovornost

Danas je najavljeno prvo druženje vakcinisanih osoba u BiH koje će se održati za nekoliko dana u Kaknju. Predsjednik udruženja vakcinisanih osoba BiH gospodin Rajko Iglica naglasio je važnost ovog prvog druženja, ali i nadu da će u budućnosti udruženje sve više rasti.

“Naše udruženje osnovano je prije nekoliko dana kada su zabilježene prve vakcinacije u BiH. Evo nekoliko dana po osnivanju došli smo na ideju da organizujemo druženje kako bi se vakcinisane osobe bolje upoznale. Nadamo se velikom odzivu. Ovom prilikom smo podigli veliki šator na jednoj livadi u Kaknju simboličnog naziva “Vakcina” gdje će naši gosti imati priliku uživati u svim vrstama pića. Za dobru atmosferu bit će zadužen DJ Pfizer a obezbijedili smo i društvene igre kao što su domine i karte s nagradama za pobjednike”, rekao je Rajko Iglica, predsjednik udruženja vakcinisanih osoba BiH.
Potaknuti ovim druženjem mnogi građani požurili su da se vakcinišu kako bi mogli postati članovi udruženja i samim time imali pravo da prisustvuju druženju u Kaknju.
“Iskreno da vam kažem ja nisam imao namjeru vakcinisati se ove godine. Ali kada sam čuo za ovo druženje odlučio sam se odmah vakcinisati. Povukao sam neke veze kako bih ranije došao na red. Čuo sam da će biti neke nagrade za pobjednike u društvenim igrama tako da se sigurno nadam osvajanju jedne. Zahvaljujem se predsjedniku Iglici ovom prilikom na organizaciji ovog događaja”, rekao je Alem Domina, student iz Zavidovića.
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.