Nenad Stevandić smislio objašnjenje za predizborni spot: “On je ekološkog karaktera” #SJAŠITE

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, nakon nekoliko sedmica od objave šokantnog video spota i linča javnosti, konačno je formulisao pravi izgovor o čemu zapravo govori spot.
Nenad Stevandić je smetnja koaliciji | Radio Televizija BN
“Ja sam kao izgovor prvo pokušao javnosti prodati priču da je to umjetnički spot, ali sam ubrzo skontao da sam se zeznuo i da sam ispao još veći debil i da sam se uvalio u dublji problem. Nakon toga su me savjetnici iz stranke povukli za ruku i rekli da li sam normalan, i da moram skontati konkretniji izgovor, jer se ovako brukamo realno”, ističe Stevandić.
Tražeći inspiraciju, zatvorio se u svoju vikendicu na tajnoj lokaciji, gdje je danima mudrovao sam, smišljajući šta da kaže kao izgovor.
“Dok sam jedno jutro pio kafu, gledao sam s balkona u prirodu i onda mi je sinula ideja da bih mogao kao izgovor iskoristiti to da je spot ekološkog tipa, a evo i zašto. Dakle kao prvo nigdje nema dima u objektu, nema pušenja, samim tim ekološki osviješteni. A druga stvar, ako se malo zadubite na kraju spota, primijetit ćete malu žardinjeru sa zelenilom ispred kafane dok lijepe transparent. Uostalom, ono što je poruka spota, jeste da ćemo izbaciti Bošnjake, Hrvate i Albance iz Republike Srpske, a to znači manje ljudi. A šta znači manje ljudi? Znači manje zagađenja zbog prevoza i mnogih drugih ljudskih aktivnosti kao što su bacanje smeća, konzumiranje vazduha i tome slično. Eto, mislim da imam savršen izgovor”, dodao je Stevandić.
Nakon ovog izgovora, Stevandić je odlučio da tuži redom sve koji su ga oblatili, jer su tako direktno ugrozili njegova prava.
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.