Omladinski festival u Prnjavoru “Mladi kao snaga promjene u svojim lokalnim zajednicama”

U okviru projekta „Mladi kao snaga promjene u svojim lokalnim zajednicama“ Omladinski festival u  Prnjavoru kreće s prvim aktivnostima već 20. novembra, a svečano otvaranje Festivala je u nedjelju 22. novembra. Festival otvaramo u 19:00 časova druženjem sa Justinom Jusupovićem, poznatijim kao «Youtuber» Juske, u prostorijama Centra za kulturu u Prnjavoru. Omladinski festival će trajati dva mjeseca, odnosno do 20. januara 2021. godine
Tokom trajanja festivala, publici će biti predstavljeni raznovrsni sadržaji, poput razgovora i druženja sa poznatim sugrađanima, večeri filma, obilježavanja dana volontera, online izložbe i drugih aktivnosti prilagođenih trenutnoj situaciji i uz puno poštovanje važećih epidemioloških mjera.
Iz istih razloga, publika će sve aktivnosti moći pratiti online, odnosno uživo putem Facebook i Instagram profila Omladinskog centra Prnjavor.
Program festivala je dostupan na Facebook stranici omladinskog centra:

Sve aktivnosti su nastale u saradnji mladih iz ove zajednice i IN fondacije koja je pružila podršku i mentorstvo u pripremi i organizaciji festivala. Festival je kruna niza aktivnosti koje imaju za cilj da podrže i osnaže aktivizam mladih u lokalnim zajednicama.
Projekat „Mladi kao snaga promjene u svojim lokalnim zajednicama“ se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), a implemtira ga organizacija IN Fondacija iz Banjaluke.
Kontakt za više informacija:
Ljiljana Radić, koordinatorica projekta, IN fondacija
Telefon/Fax + 387 51 464 460
Mobilni telefon + 387 (0)65 660-981
Email: lj.radic@infondacija.org
(snagalokalnog.ba)