Pacijentima pozitivnim na koronavirus se preporučuje liječenje pozitivnim razmišljanjem

Pacijentima koji su potvrđeno pozitivni na koronavirus iz Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu preporučeno je da se liječe pozitivnim razmišljanjem i traženjem svog centra budući da lijekova nema mnogo, a respiratori ničemu svrsishodnom ne služe. Ovu metodu je predložila najvažnija žena u Bošnjaka, njeno visočanstvo, generalna direktorica UKCS-a, Sebija Izetbegović. Razlog za ovakav oblik liječenja jeste ušteda novca, a sve kako bi se vratili dugovi Kliničkog centra.


“Vrijeme je da se okrenemo liječenju kakvo je ono bilo u prošlosti i da se vratimo korijenima. Moć pozitivnog razmišljanja je nešto na što mi često zaboravimo i onda pribjegavamo farmaceutskim pronalascima i rješenjima koja nisu uvijek toliko učinkovita kada su u pitanju nova oboljenja. Iz ovog razloga smatramo da je bitno naglasiti našim pacijentima da, zbog nedostatka lijekova i generalnog bola u penisu koji mi imamo, trebaju da se liječe kući uz videe novih influensera koji govore o pozitivnom razmišljanju i borbi protiv negative u životu. Korona se može smatrati negativom koja ulazi u organizam i sve dok se mi ne izborimo našom pozitivom, teško da će se istjerati na čistac i teško da će osoba u potpunosti oporaviti svoju dušu. Veoma je bitno da se svi okrenemo nama i našem unutrašnjem miru koji je porušen događajima od početka godine. Ovo je novo normalno i svi treba da mu se prilagodimo” – izjavila je za naš portal Sebija Izetbegović, generalna direktorica KCUS-a.
S KCUS-a naglašavaju da će u sklopu liječenja svaki pacijent dobiti linkove za pristup videima Ane Bučević o pozitivnom razmišljanju i pozitivnim vibracijama.
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.

Posljednji postovi