Postani dopisnik/ca omladinskog magazina Karike!

Imaš između 16 i 30 godina? Voliš pisati i/ili imaš novinarskog dara? Želiš kreirati sadržaj o mladima i za mlade? Znaš prepoznati dobru priču i sviđa ti se kada novinarski članak uzdrma javnost? Klimaš glavom gore-dolje i već vidiš sjajnu priliku da pokažeš svoje talente? Ti si karika koju tražimo!

Omladinski magazin „Karike“ raspisuje poziv za mlade novinare/ke, blogere/ke, vlogere/ke, autore/ice književnih tekstova te autore/ice multimedijalnog sadržaja (npr. foto reportaža / video reportaža / podcast), koji žele da se priključe najutjecajnijem omladinskom magazinu u Bosni i Hercegovini. Pridruži nam se i postani dio naše ambiciozne mlade ekipe.

 

Prijavu, koja treba sadržavati CV, motivaciono pismo i dva (ranije objavljena ili neobjavljena) autorska članka ili priloga, možeš nam poslati na e-mail redakcija.karike@gmail.com.

Mi ti nudimo mogućnost rada u mladom entuzijastičnom i svestranom timu sačinjenom od dopisnica i dopisnika koji dolaze iz svih krajeva BiH, šansu da sudjeluješ na nizu profesionalnih edukacija koje za naš magazin organizira Omladinska novinska asocijacija u BiH (ONAuBiH), te priliku za dodatno usavršavanje i brušenje zanata tekstopisanja uz mentorstvo članova naše redakcije.

Studij novinarstva, književnosti te srodni društveni studij, kao i sposobnost kreiranja audio-vizualnog sadržaja, predstavljaju prednost pri apliciranju, ali ne i uvjet.

 

Poziv ostaje otvoren do 30. 11. 2023. godine.

 

Preuzeto sa: karike.ba